|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/12/2006 : 18:14:29
|
hehe yeşilköy kedi dolu aybüke. bi görsen kedileri yeşilköyden ayrılmak istemeyeceksin. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 07/12/2006 : 20:35:00
|
| Ben geldim ama sen bana kedi göstermedin ki, bindirdin beni bi trene hoplaya zıplaya gittik. Hala acıyor bi taraflarım, hep o Bahadır'ın yüzünden.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/12/2006 : 23:13:45
|
| hehe ne yapam kız ben adamın evi uzak.kaç vesayette gittik hatırlasana.ee bide ben çalışıyodum çalışmasam gezdirirdim. |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 18/12/2006 : 12:33:32
|
| tabi tabi gezdirirmiş,pazar günü pikiniğe gitmiştin hatırlarsan.. harbiden de tam 4 vesayitti, el insaf be kardeşim. herşey bahadır için! :P |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 18/12/2006 : 14:39:34
|
| ne pikniğe gitmesi bea.ben o gün bizmkiler izin vermediği için gelemedim.ama artık izin falan alma dönemi bitti.kendi halime bıraktılar :D |
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|