ben kız okçu açtım ama oyunu tam kavrayamadım haritayı keşfedemedim hangi tür insan ya da yaratık kesebiliyoruz?
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Hacker bana msnden ulaşabilir misin? Ordan daha iyi olur sanırım. Bir sorum daha var. Şimdi ben lvl 9oldum Xstrike diye bir skil var str nin ilk skill i. Pwr ım yetiyor ama açamıyorum skill i nerden açıcam? Üstüne tıklıyorum hiç birşey olmuyor.
uzun zamandır bakmamıstım arkadas lar ozur dılerım sımdı butun sorularınızı cwp lıcam major senden baslıyorum ılk once sen diosun ki 7 skili acık ama onu tuslara koyamıyorum onun yontemı su ılk once okula gitceksın
okulda figter cıların esyalarını satan adam war
sword cuların esyalarını satan adam war
archey lerın esyalarını satan adam war
ve qison cuların esyalarını satan adam war
ne oldugunu yassaydın daha kolay olurdu ama ben solıyım sana
senın karakterın neyci ise ona göre orda yazdıgım adamları okulun ıcınde bulcaksın buldun mu sımdı ilk sayfasında kıyafetlerı satar ikinci sayfasında kılıcları falan satar üçuncu sayfada kagıtları satar
o kagıtlardan hangisi sana uyuyorsa o kagıtı alıp mausenın sag tusu ıle tıkla sonra skılın acılcak ama sana dicek ki kullanamassın cunku o adamdan artık neyci isen ona gore bi itemini al ondan sonra wurmaya baslarsın item dedıgım takı deil kılıc vb..
he sen gene bunları yapamadım dersen msn mi yazdım gel msn den sor ozaman