AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 NATO
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 21/01/2006 :  20:01:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar son zamanlar da radyolarda sıkça dinledğimiz o ince sesli bayanın adı nato ve bu kadının daha yüzünü görmüş kimse yok.
klibinde kara çarşaf içinde ve birkez gözleri gözüküyor ve sonra Afganistan-Amerika savaşından görüntüler veriliyor.
şarkıyı söylediği dil ise ilginç ve dünya üzerinde pek az kişinin bildiği bir dil; Ural dağları eteklerinde konuşulan bir dil ayrıca şarkıda bir iki kelimede rusça sözler var.
şarkıda Afganistan-Amerika savaşına giden baba ve oğulun hikayesi anlatılıyor ve bu şarkı dünya listelerinde bir numara.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 21/01/2006 :  20:05:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünya da dinlediğim en rezalet şarkılardan biri böyle kötü bi ses olurmu yaa.Şarkının sonuna kadar tahammül edemedim.Hemen sildim.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert87
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/01/2006 :  21:22:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ses kötü ama şarkının sözleri zaten savaşı anlatıyormuş ama müziğe diyecek laf yok
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 21/01/2006 :  22:27:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu şarkı ve klibi yaklaşık bir ay önce çıktı. Ta o zamanlar avrupa listelerini sallamıştı. Şimdi listeleri alt üst etmesi çok normal. Klibini ve şarkısını ilk atv haberde gördüm. Çok ilgimi çekti hemen indirdim. Hala da zevkle dinliyorum. Kadının ses tonu çok ilginç, zaten kullandığı dille de çok uyumlu. Kullandığı dil nedir, derseniz 'Tacikçe'. Kadının adı bilinmiyor, NATO takma adı ve yüzünü kimse görmüyor. Moskova doğumlu olduğu için kabil'in dediği gibi şarkının içinde bir kaç rusça kelime var ama ağırlıkla Tacikçe. Bi de garip olan bu kadının savaş karşıtı olmasına rağmen tepeden tırnağa silahlı 4 korumayla gezmesi. Korumalarda öyle takım elbiseli falan değil, peşmergeye benziyolar. Talabani'nin korumaları gibi; ellerinde keleş falan :) Neyse bence hoş bir şarkı, en azından farklı..
Sesi biraz insanın kulağını tırmalıyor ama müzik harika, zaten sesi müziğin içinde kayboluyor.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert87
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/01/2006 :  22:35:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
highvoltage kalkıp ta burayı bombalamasınlar şimdi
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 21/01/2006 :  22:44:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimden bahsediyosun?Anlayamadım.Cümlenin sonunda ':)' gibi bişey olsa espiri yaptın diicem ama :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000