|
Yazar |
Konu  |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 20/01/2006 : 16:55:13
|
Değerli yönetici kardeşlerim, sevgili üye arkadaşlarım! Son zamanlarda(aslında herzaman) forum içerisinde üyelik kilitlenmesi,sataşmalar ve üyeler arası tartışmalar oldukça çoğaldı. Ayrıca sitede yenilik isteyen arkadaşlar da var. Ben diyorum ki, hem bu üyelik kilitlenmelerini 1 parça olsun azaltmak hem yenilik isteyen arkadaşları tatmin etmek, hemde sitede sinerjik(!) bir hava yaratmak amacıyla sitede, ''Kendinizi tanıtın(yada adını nasıl koyarsanız)'' adlı bir forum açmanızı öneririm. Burada hem yeni üyeler kendileri tanıtır hem bu arada bu arkadaşları forum kurallarından haberdar ederiz(malum yeni üye olanlar pek kuralları okuma zahmetine girmiyor) Benim önerim bu olur, gerisi size kalmış. Saygılar.. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/01/2006 : 17:52:17
|
Kanaatimce serbest bölümden sonra bir de böyle bölüm açmak kontrolsüzlük açısından işin iyice çığırından çıkmasına sebep olacaktır -nasıl bir cümleyse artık :)). Konu içeriği olarak geyikten başka birşey olmayacağı için gereksiz. Foruma her girişimde, "Merhaba ben XxX" mesajları ile karşılaşmak -üye olarak- ve uğraşmak istemem -yönetici olarak- açıkçası. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/01/2006 : 15:00:25
|
Üyelik kilitlemeleri, üyelerin kendilerini tanıttıkları bir bölüm açmayla azalacak bir şey değil. Birçok üye kurallardan haberdar olduğu halde uymamakta direniyor. Böyle bir durumda da kilitlemeler kaçınılmaz oluyor tabii. Ayrıca biz bir oyun sitesiyiz sadece. Üyelerin birbirleriyle tanışmaları için bölüm açmak anlamsız. Ek olarak, Altuğ'un da dediği gibi, böyle bir bölüm sonrasında işler çığırından çıkar. Sıcak bakmıyoruz kısacası. Zaten sitede yenilik isteyenler de böyle bir bölüm açmamızla tatmin olmazlar. Daha köklü değişiklikler istiyor herkes. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|