|
Yazar |
Konu  |
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 18/01/2006 : 22:43:43
|
Size açıkça belirteyim ki oyun yapmak için microsoft office olması yeter. Eğer ticari amacı bulunmayan, sırf yapıp yakınlarınıza falan gönderebileceğiniz basit bir oyun yapmak istiyorsanız hiç turbo pascalla, C, C++ gibi dillerle işiniz olmayacak. Ses, görüntü, film, oyunun geçtiği yerler, resim ve animasyonlar gibi öğeleri full screen modunda hoş bir oyuna dönüştürebilirsiniz. Ama bu fırsattan need for speed, colin mcrally gibi oyunlar yapamazsınız. Örneğin bir gizli ajanın oyununu yapabiliriz! Engeller aşacak, bulgular toplayacak, bazı yerlerde küçük silahlı çatışmalara girecek! Ne dersiniz? hoş olmaz mı? Fikir ve cevaplarınızı bekliyorum...
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/01/2006 : 23:32:26
|
hoş olur ama çok dandik bişey olur ya. ama yine ben dandik bişey yapayım diyorsanız turbo pascal,qbasic,c ile istdiğiniz seviyede dandik oyunlar yapabilirsiniz.ama şunuda belirteyim yaparken gerçekten çok eğlenirsiniz.
ama benim onerim c++ veya 3D studyo max veya flash ile oyun yapın, doğru muyum? iyi çalışmalar.
|
 |
|
djbenim
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/01/2006 : 15:44:36
|
BEN VARIM |
 |
|
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 19/01/2006 : 15:57:00
|
'djbenim' kardeşim daha önce açtığım bir konu vardı, şimdi kilitlendi. Oradaki yazdıklarıma bir bak ( tabii bana "ben varım" dediysen ) Sonra anlatacağım gerisini zaten ... |
 |
|
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 20/01/2006 : 16:54:11
|
mj kardeşim bu arada ben c++ bilmeyenlere felan söledim o lafı. Hem bakın -kapatılan konumun devamı niteliğinde- yaptığınız resimleri powerpointte yeni slayt oluşturarak her slayta ekleyin (olabildiğince de köşelerini çekerek büyütün mümkünse tam sığsın.) şimdi bunu powerpoint dosyasını kaydedin (örneğin 'belgelerim'e) sonrasına bakarız... |
 |
|
aYDeDe
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/02/2006 : 11:29:25
|
ya C++ yı geçin ya Reklam Yasak! de süper bi game maker var onda yapın bunlarla uğraşmayın yaa hem 3D yapmakda kolay zaten... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|