Koyunlu bölümden çıkınca direk şehre gidiyorsun. yola çıktığında sağa dön, dümdzü git mumya, örümcek,wingo'ların olduğu yere gidersin. ya da oraya girmeden hemen yukarı kısma doğru ilerleyip penguenlere de gidebilirsin.
şehre girdikten sonra sola dönersen blob'lara gidersin. orada bir sürü yol var o yollarda da canavarlar bol. bloblardan çıkan renkli eşyaları orada bir yerde bir npc'den birleştirip gastro,fluon gibi silahlar yapabilirsin.
NOT: artık mert uğramıyor buraya yazdı gitti, ben de bu oyunu 1 ay önce bıraktım yeni versiyon çıktı ve haritalar değişti. bir çoğu aynı ama yeni yerler de çıkmış. hasantr , mertc ve benim bi arkadaş daha var nick'ini unuttum onlara pm atarsan oyundan öğretirler. ya da istersen msn'lerini vereyim al benimkini siteden
tamam aldım teşekkür ederim verdiğin bilgilr için ya şehre girdikten sağa sola döndüm beater diye canavar çıktı onşardan birkaç tane öldürdüm bişey çıkmadı bide blob dedğin yeşil ve kaplumba gibi demi
dedıgın oyun guzele benzıo ama onlıne oyunlarda kişinin karsısındakı kendısı gıbı bi insan oldugu zaman ona kendı ustunlugunu kanıtlamak ıstıo. bence bu tur oyunları oynayanlarınarasında kendini kanıtlamak ısteyen ınsanlar daha cok yer alıo.zaten bi baslayıpta kendını kaptıran bi daha wazgecemıo we hırs yapıo . aynen benım gibi :d