|
Yazar |
Konu  |
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 30/04/2007 : 16:49:32
|
alıntı: ilithecat tarafından yazılan:
ya sims2deki resimlerde gördüm evledirme daire yok ama kilise gibi bi şey var resimlere bakın ben öle gördüm ve nası gidicemi bilmiyorum:::
Zaten Hristiyanlar'ın evlenme dairesi klisedir...Sölediğin biraz garip geldi bana:) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 30/04/2007 : 17:25:23
|
Anlaşılan zikzakmakak oyunun demosunu izlemiş, oyun firmaları (özellikle maxis) olmayanı varmış gibi göstermeye bayılırlar. Baygitar'ın da dediği gibi kilise havası verilmiştir ki oyunda birkaç önemsiz kapı motifi dışında hristiyanlık dinine dair bir iz yok, olamaz da. Propaganda gibi birşey olur bu ve oyunlarının satması için cami de yapmak zorunda kalırlar. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189 |
İletim - 01/05/2007 : 19:43:01
|
alıntı: aybüke tarafından yazılan:
Anlaşılan zikzakmakak oyunun demosunu izlemiş, oyun firmaları (özellikle maxis) olmayanı varmış gibi göstermeye bayılırlar. Baygitar'ın da dediği gibi kilise havası verilmiştir ki oyunda birkaç önemsiz kapı motifi dışında hristiyanlık dinine dair bir iz yok, olamaz da. Propaganda gibi birşey olur bu ve oyunlarının satması için cami de yapmak zorunda kalırlar.
bencede cami yapmaları gerekir ama hristiyanlardaki gibi herkez cennete gidiyo sims2de aslında fena fikir deil hani olurmu sizce |
EE DESİGN&EE GAMES |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 01/05/2007 : 20:26:36
|
Bella GOTH'ü tesettürlü düşünsenize. Casandra okuldan sonra kur'an kursuna gidiyor. Mortimer imana gelmiş, cumada. ''KAMODUÇİA'' ya da ''SUL-SUL'' yerine ''HADE ALLAH'A EMANET...'' diyorlar :D |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189 |
İletim - 02/05/2007 : 14:47:16
|
alıntı: aybüke tarafından yazılan:
Bella GOTH'ü tesettürlü düşünsenize. Casandra okuldan sonra kur'an kursuna gidiyor. Mortimer imana gelmiş, cumada. ''KAMODUÇİA'' ya da ''SUL-SUL'' yerine ''HADE ALLAH'A EMANET...'' diyorlar :D
guzel olurdu acaba turkler gtaya ek yaptıkları gibi sims2yede ek yapamazlarmıki aslında turkler bu tarz oyunlarla ugrasmıyo onlar daha cok kesiyo bakın ne dicem bununla ilgili bi konu acıyım oraya yorumlarız ben konu acmaya gidiyom _____________________________ yolun acık olsun yokmu? :b
|
EE DESİGN&EE GAMES |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|