|
| Yazar |
Konu  |
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 24/06/2006 : 13:59:16
|
| Bence oyun eski oyunları aratıyor. Eğer TR hayranı değilsen bu oyun çok eğlenceli gelmiyecektir. Yok, TR hayranıysan oyunu alıp oynamanı tavsiye ederim. |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/06/2006 : 11:32:46
|
arkadaşlar ben kazakistan bölümünün sonunuda ki yaratıkta takıldım. yaratığı elektrik akımına sokuyorum.gücünün çoğu gidiyor.ama gücü tam sonuna geldiğinde yok oluyo ortalıktan ve gücünü toplayıp geri geliyor.defalarca bunu yaptım olmadı kafayı yiyecem. :(( yardım ederseniz sevinirim. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 26/06/2006 : 01:32:24
|
| Muhtemelen (canavar tekrar eski gücüne kavuştuğuna göre)gücü azalınca yapman gereken bir şey vardır. Mesela bir taşı oynatmak veya taşa basmak vb. Hatta bunu birkaç kez yapman gerekebilir. Lara herzaman böyle birşeyler bulmuştur. Sen de bulursun. Kusura bakma ben o kısma gelemediğim için yardımcı olamıyorum. |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 26/06/2006 : 13:58:29
|
yinede sağol. ben bu iletiyi attıktan 2 saat sonra oyunu bitirdim.yardım isteyen olursa seve seve yardımcı olurum. :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187 |
İletim - 27/06/2006 : 01:39:40
|
| Takıldığın yeri nasıl geçtin? |
 |