AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 call of duty 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

gyutulmaz
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 14/01/2006 :  19:57:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyun un hileleri hakında bilgisi olan var mı? eğer varsa cevap yazsın ---lütfen

muratkor
Üye

İleti 11

İletim - 30/01/2006 :  11:13:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım oyunu bitirmediysen hileli oynama bence takıldığın yeri sor söyliyelim ama lütfen ii oyunları bitirmeye çalışın çünkü değer ve hayatımda oynadığım en ii Fpsi sormuşsun bize hilesi var mı die sana hile mile yok
Sayfanın En Üstüne Git

lord of the GTA
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 16/05/2006 :  17:26:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bu call of duty2 yi oynadım
çabukmu bitiyo bu oyun anlamadım sonunda komtanı kurtarıyolar sürekli ordan devam ediyo öylemi bitiyo acaba

microlab
Sayfanın En Üstüne Git

niyesüh
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 02/06/2006 :  20:51:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben daha 15 dk önce kayıt oldm hala call of duty 2 yi bitirmeye çalşiyorm evt sonunda komutanı kurtarıolar ama muhtemelen sen baştan başlamamşsndır dvd den mi yükledin? neyse o oyun olay kolay bitmez labirent gibi düşün sadece 1 kolunu bitirmşisndr sonunda sana level seçemekleri sunuyo dikkatli oyna herkese slm lar...

:D
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/06/2006 :  21:06:54  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar sormadan edemeyecğim benim bir arkadaş var call of duty 2 de patates eğitimi var diyor bu doğru mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 10/06/2006 :  01:14:44  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır o asıl bomba eğitimi ama bomba yerine patates kullanıolar. belirl iyerlere o patatesleri atıosn
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000