AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 Satılık PSP
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 14/01/2006 :  12:42:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar daha ambalajından açılmamış siyah renkte PSP(Playstation Portable) var elimde ve yanında bir UMD hediye(Burn Out:Legends).[Ankara] ilgilenenlere duyurulur. Fiyat konusunu henüz düşünmedim;ama bir kaç gün içinde iyi bir karar vereceğim.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

uur
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/07/2006 :  12:18:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw ambalajından açılmamışsa yenisi kadar pahallıdır annemin haberi olmamasılazım o yüzden nakit te anlaşamak zor ama sen yinede senle görüşelim benim msn im sugurov@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 12/07/2006 :  12:20:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ambalajindan coktan acildi, 2. el fiyati ile satmayi dünüyorum ve cok temiz alet. 2 adet orjinal oyunum da var. PES 5 ve Burn Out:Legends, bunlari da almayi düsünürsen pazarlik payi daha da cok cogalir.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 15/07/2006 :  02:20:10  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de ilgilenirim bw_aa@hotmail.com msn'im bu arada os üyelerine indirim var mı ? :)

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

uur
Üyeliği Kilitli

Turkey