|
Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/01/2006 : 12:42:28
|
Arkadaşlar daha ambalajından açılmamış siyah renkte PSP(Playstation Portable) var elimde ve yanında bir UMD hediye(Burn Out:Legends).[Ankara] ilgilenenlere duyurulur. Fiyat konusunu henüz düşünmedim;ama bir kaç gün içinde iyi bir karar vereceğim. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
uur
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/07/2006 : 12:18:09
|
yaw ambalajından açılmamışsa yenisi kadar pahallıdır annemin haberi olmamasılazım o yüzden nakit te anlaşamak zor ama sen yinede senle görüşelim benim msn im sugurov@hotmail.com |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 12/07/2006 : 12:20:58
|
Ambalajindan coktan acildi, 2. el fiyati ile satmayi dünüyorum ve cok temiz alet. 2 adet orjinal oyunum da var. PES 5 ve Burn Out:Legends, bunlari da almayi düsünürsen pazarlik payi daha da cok cogalir. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/07/2006 : 02:20:10
|
Ben de ilgilenirim bw_aa@hotmail.com msn'im bu arada os üyelerine indirim var mı ? :) |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
uur
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/07/2006 : 10:08:13
|
ok o zaman görüşelim |
 |
|
|