AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 palantis çi ler buraya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 03/02/2006 :  02:57:24  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eyvallah saolasın:Dbende çözemedim..durumu bir türlü:D...yaf 2. çağdan geçmeye korkuyom ben..bende 300 tüccar var sadece önce onu coşturim demi?

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

dark silence man
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 03/02/2006 :  08:06:47  Bilgileri Göster  dark silence man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş ilk çağda 1000 tüccarın olsun ve biraz para biriktir öle atla ve kesinlikle ve kesinlike keşif bölümündeki alanların tamamını keşfet sonra çağ atlayınca ücretler iki katına çıkıyo hiç baş edemezsin benim başıma geldi ve teknoloji kademelerinin hepsini al çünkü bida ulaşamıyosun çağ atlayınca eski kademeler 25 ini de yap
Sayfanın En Üstüne Git

barbeku
Yeni Üye

Hong Kong
İleti 1

İletim - 22/03/2006 :  09:40:24  Bilgileri Göster  barbeku için bir AOL İletisi Gönder  barbeku için bir ICQ İletisi Gönder  barbeku'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  barbeku için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşlerim ben 3. çağdayım..bugün atladım..2 mart 1006 da üye oldum...bütün kademelerimi şimdiye kadar yaptım..ünitelerin belli bir yapım süresi var...hemen pat diye yapılmazki..aslında bu oyun karışık veya zor değil..sadece okumayı bilecenn..yazıları okuyun onlar size oyunu anlatırr.birde resimlerin üzerine fareyi götürün.açıklamalar göreceksiniz...bu oyunda bildiğim kadarıyla 5 çağ var.. ama belki daha fazladır ...bilmiyorum...

Sonatas---------------1.Çağ
Heontas---------------2.Çağ
Virestas----------------3.Çağ
Urantas----------------4.Çağ
Palanatas-------------5.Çağ
her biri 25 kademeden oluşuyor...

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
Düşünmeyen İse Başarılı Olamaz
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/03/2006 :  13:07:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında okuma işi de değil. başta güzeldi ama arayüzü falan değiştirince içinden çıkılamaz hale geldi önceden rahatça oynanıyordu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000