AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 palantis çi ler buraya
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

dark silence man
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 13/01/2006 :  11:36:01  Bilgileri Göster  dark silence man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
palantisle ilgili şeyleri burda ....

dark silence man
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 13/01/2006 :  11:39:56  Bilgileri Göster  dark silence man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence o game den omertadan kvgameden daa ii bi oyun sorularınız varsa alıyim
Sayfanın En Üstüne Git

burak21
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 13/01/2006 :  11:56:02  Bilgileri Göster  burak21'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu palantiste festivaller bi işe yarıyo mu yoksa boşa hammadde harcemak mı

Annon edhellen edro hi ammen fennas nogothrim lasto beth lammen
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 13/01/2006 :  12:30:31  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
festivaller morali yükseltiyo

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

rap_girls
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 13/01/2006 :  14:31:09  Bilgileri Göster  rap_girls'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  rap_girls için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet dark evren ne zaman değişecek?Para nerden kazanılır?Asker kazanmak için ne yapılır?(Dalga geçmiom ha)
Sayfanın En Üstüne Git

dark silence man
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 13/01/2006 :  16:53:49  Bilgileri Göster  dark silence man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rap kardeş parayı tüccar yaparak kazanırsın
ilk çağı atlamadan önce bayaa bi gelişmen lazım çünkü ilk çağda serbestsin kimse sana saldıramıyo joruma altındasın 1500 işçiye ulaşınca ve yeterli defansı sağlayınca ikinci çağa atlarsın ama ikinci çağa atlaman için teknoloji gelişmelerini yapman gerek
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000