|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/01/2006 : 03:16:54
|
Önümüzdeki ay uzun bir süreden sonra ölen telefonumu değiştirip yenisini alacağım. Uzun bir araştırma yaptım ve Samsung D600 almaya karar verdim. Şimdi sizlere de bir danışmak istiyorum, hangi marka/model cep telefonu kullanmaktasınız, ne önerirsiniz, avantajları/dezavantajları nelerdir, vs. vs., ve özellikle Samsung D600 kullananınız varsa yorumlarını buraya yazsın lütfen. Yakın zamanlarda cep telefonlarını yenileyenlerden fikir bekliyorum. |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 13/01/2006 : 09:25:17
|
Sony ericcson w800i kullanmaktayım...Senin alacağın telefonla aynı düzeyde bir telefon...Yaklaşık 2 aydan beri kullanmaktayım ben...Arkadaşlarımın bazılarında da d600 ve nokia n70 gibi telefonlar var...
N70 güzel bir telefon ama gerçekten pahallı tavsiye etmem yani fiyat/performans çok kötü...
D600 ise gerçekten iyi fotoğraf çekiyor fark bilgisayarda bakınca gayet net ortaya çıkıyor(bizzat yaptım karşılaştırmayı)...Ama bazı eksikleri var mesela mp3 çalma gibi...(Ben sırf bu yüzden w800i aldım).Yanlış hatırlamıyorsam yanında gelen hafıza kartıda fazla büyük değildi ve max 512 mb'lık bir hafıza kartı takılabiliyordu...Aklımda kalanlar bunlar daha geniş bilgi toplarım sabah sabah aklıma bunlar geldi sadece... |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 13/01/2006 : 10:33:50
|
d600 iyi telefon abimde onu kullanıyorda tek eksisi şey diyor telefonun hafızası 96mb imiş tabi bu telefona göre fazlada hafıza kartı yeriyokmuş hafıza kart takamıyormuşsun |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 13/01/2006 : 11:12:20
|
Wolverine o d500... |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/01/2006 : 11:23:06
|
Samsung D600 de güzel bir telefon aynı zamanda kullanışlı ve şık;fakat benim tercihim sony ericsson p900i olurdu.Sony ericsson p900 ilk çıktığından beri etkilendim açıkcası, özellikle dokunarak kullanılabilme özelliği... daha sonra bunun klavye özelliği eklenerek çıkan telefona da p900i adını verdiler, gerçekten hoş bir telefon... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|