Norton acayip kötü bir antivirüs programı.Norton'un bulamadığı virüsleri BitDefender 7 veya 8 Free Edition bulmuştu.Norton ilk başlarda ad yapmış,ondan herkes Norton alıyor
Norton'u kullananlar zaten memnun; ama Norton'u silip yerine başka bir antivirüs programı yüklediklerinde hatalarını anlıyorlar. Başka bir programla tarattıklarında bilgisayarında virüs olduğu gerçeğiyle yüzleşenler az değil :)
Kaspersky açılış ve kapanışta biraz yavaşlatıyor; ancak diğer zamanlarda çalıştığının farkına bile varmıyoruz. Bilgisayarım yaklaşık iki gündür açık ve Kaspersky bu süre zarfında 95542 dosya, 23 mail ve 31315 script tarayıp 6 virüsü ve 16 network saldırısını engellemiş. Sistem dosyalarını virüs olarak göstermesi konusunda bir şey diyemeyeceğim. O, anlık bir sorun olabilir, ya da gerçekten sistem dosyalarında virüs vardır :)
Arkadaşlar Norton kassada etsede en iyi antivirüs programı ama Kaspersky ve AVG'de iyi bunlardan şaşmam ben 4 yıldır Norton Antivirüs Exalence v9.0 kullanıyorum tek birşey olmadı bilgisayara.Bu kullandığım antivirüs programını bazı kredi yurtlar kurumuda kullanıyor...
Antivirüs programları konusunda herkes bir "taraftar" haline gelmiş :)) ne zaman bu konu açılsa, hemen anti-nortoncular, ve nortoncular şeklinde bir çekişme başlıyor. Ve ben hala 3+ senelik tecrübe diyorum, Norton diyorum :)