bence Blizzard oyunları, abi varya bir evim olsa bahçesine "Blizzard Sen Bizim Herşeyimizsin yazardım) kahretsin bir ev alacak param yok ama bütün mal varlığımı (ki oda ay sonunda aldığım üç kuruş maaş) blizzard'ın oyunlarına veriyorum. kim bu kadar bir şirkete aşık olur ki. gavurun şirketi ama kalbimizde evrensel anlamda yer kaplıyor.. gece gözlerimi kapatınca bile multiplayer warcraft görüyorum ..
valla ne diyim aslında hiç yazmıycaktım ama ben 24 saat bilgisayar başındayım artık kod yazmaktan resmen matrix'e döndüm. bende bi ara warcraft'a sarılıp sarmalanmıştım istasyonda bile beklerken gözlerinmi kapattığım anda bile blademaster bir kaçtane undeadı kılıcıyla gebertiyordu, diğer bir yandan human'lar base'ime saldırı yapıp hero'larıyla taktik uyguluyorlardı, diğer bir yandan ben binamdan adam çıkartıyor gold ve wood toparlıyodum ve adamlarımı meydanda savaştırıyordum aura ve büyü efektleri de dahil.. şimdi bıraktım mutluyum ama bu seferde yazılım manyağıyım 0 ve 1 ler benim yakın dostum oldular bunlarıda aşarsam şaşmayın..
Lord_Deniz ve mkendir, lütfen ard arda mesaj yazmayın. Mesajınızda düzeltmek istediğiniz yerler varsa bunu İletiyi Düzenle seçeneği ile yapabilirsiniz.