AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 En iyi multiplayer oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

buraksadikbasar
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 22/08/2003 :  17:26:39  Bilgileri Göster  buraksadikbasar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bence en iyi multiplayer oyunu Counter-Strike sizce nedir cevaplarınızı bekliyorum...

No Comment ...

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 22/08/2003 :  17:44:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu da sorumu counter-strike (zaten hayat1mda cs dIsInda bir kaç kez fifadan baska multiplayer oynamad1m )
Sayfanın En Üstüne Git

Synx
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 22/08/2003 :  21:16:34  Bilgileri Göster  Synx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence starcraft acayip heyecanlı oluyor counter oynarken bazen korkuyorum ama sc(starcraft) acayip terliyorum hala oynasam hala terlerim o oyunu netten oynarken kaç tişört değiştirdiğimi hatırlarım... :))
Sayfanın En Üstüne Git

Nc.KnighT I S
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/01/2004 :  16:04:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence ,,,,, age of empires ,counter ,mitoloji ,delta force hep side multuplayer zevkli oluyo
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 21/01/2004 :  15:23:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
her oyunun kendi kategorisinde heyecanı ve zevki ayrı. ayrıca bu kişiden kişiyede değişir. bence bu yanlış bir saptama olur. o yüzden herkes en beğendiğini en çok oynasın değil mi ya ?
Sayfanın En Üstüne Git

TeXaS
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 26/01/2004 :  11:08:33  Bilgileri Göster  TeXaS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eskiden fifa turnuvaları yapardık doom oynardık tabi teknojoji gelişince oyunlarda değişti.

Benim multiplayer oynamak istediğim tek oyun var oda SİMS ONLİNE
ama oyunu hiç biyerde bulamıyorum sadece yabancı sitelerde görüyorum ama oralardanda almak istemiyorum bi sakatlık çıkmasın diye sizde varsa bana yardımcı olursuunz dimi =)
Sevgiler Saygılar benden...

Bencillik yapmayın bildiklerinizi paylaşın kefenin cebi yok...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000