AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 frp kitaplari hakkinda yardim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 25/08/2003 :  19:31:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben sizlerin dediğine katılmıyorum. Neden derseniz kendi adıma oyunlarda, filmlerde ve kitaplarda flashback olayını hiç sevmem. Eğer imkanım varsa olayın en başından başlayıp kronoloji içinde okumayı tercih ederim. Dediğim gibi flashback bana çok saçma ve bir o kadarda anlamsız geliyor. İşi başından ele almak varken yok gelecekten biraz bahset sonra geçmişe dön gibi işler beni fazlasıyla yoruyor.
Zevk alma meselesine gelince ilerideki olayları bilen bir kişinin geçmişteki kritik bir noktada 'acaba neler olacak' gibi bir soru sorma imkanı yok. Nedenini açıklamama gerek yok herhalde, bu ise bana göre zevk olayını biraz azaltıyor. Yinede zevklerle renkler tartışılmaz.
Son olarak eğer kişi konuyla ilgiliyse hiç sıkılmadan bir solukta bitiriyor bu kitapları, örnek derseniz kendimi gösterebilirim. Kronolojiyi başından okudum. Hatta Raistlin tarihçesinin 3. kitabını okuyamamak konusunda baya bir hayıflandım. Ama yinede seriden hiç sıkılmadım.
Sayfanın En Üstüne Git

AstYaNaX
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 13/01/2004 :  17:20:32  Bilgileri Göster  AstYaNaX için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler kusuruma bakmayın ama ben david eddings belgariad ve maloryon serisini okuyorum yanlız bu çeşit fantastik kitapların frp gibi bir olayla yada bigisayar oyunlarıyla nasıl bir alakası olduğunu tam olarak anlayamadım.. biri bana açıklarsa sevinirim yaa. mesele dungeon siege gibi bir oyunun yada might and magic gibi bir oyunun bunlarla ne alakası var.. bildiğim karakterlerden örnek verebilmeniz için bu örnekleri vermek istedin bana bir yardımcı olun yaa.. acele cevap bekliorum
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 13/01/2004 :  20:26:47  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Her kitaptan, dünyadan, yazardan farklı tatlar alabilirsin.
Dragonlance serisi ile başlayabilirsin. 50'nin üzerinde Dragonlance kitabı okudum bugüne kadar, sadece 5-6 tanesini okuduğuma pişman oldum. Ama mesela Darksun'dan aldığım tat DL'den aldığımdan bambaşkadadır, ya da David Eddings'in Elenium ve Tamuli serileri bugüne kadar okuduğum en başarılı fantazi kitapları arasındadır.
Kısacası seçimin çok...

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

tanismera
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 03/06/2005 :  16:29:21  Bilgileri Göster  tanismera'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese iyi günler kitap fuarında gördüm günden beri sıkı takipçilerindenim ejderha mızrahı serisinin, güz alacakaranlığı kış gecesi ilkbaharşafağı ejderhaları kitaplarını okudum bu kitpların devamında hangilerini okumamı tavsiye edersiniz?
Sayfanın En Üstüne Git

god_is_a_dj
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 27/06/2005 :  20:07:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ejderha mızrağı çok güzel.
şu anda 2. nesili okuyorum. sonunu bilenler gerçekten söylesin
RAİSTLİN ÖLDÜMÜ?
o adam çok sağlamdı.kim onu kesebilirki?
bide RUHDÖVEN gibi başka ejderha mızrağı kitaplarından varmı?
neyi tavsiye edersiniz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000