|
Yazar |
Konu  |
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 05/01/2007 : 16:23:11
|
Herkez most wanted dedi ama değişik bir yorum yapayım.Most Wanted'da drift bile yok,2'inci sürümünde bütün yarışlar gece yapılıyor bu nedenle çok karanlık birşey gözükmüyor,ortada kalan sonuç Underground 1.Ama herkezin görüşü farklıdır. |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
minastrithh
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 16/01/2007 : 00:30:37
|
Silindi! |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 16/01/2007 : 12:45:47
|
Bu ne şimdi? |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 17/01/2007 : 14:21:27
|
ooo arkadas sen ılk caglardakı oyunu oynuyormusun hala most wanted dene bıde carbon yaw |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 19/01/2007 : 20:16:43
|
Arkdaşım bu oyunda ne var böyle eski çağ at arabaları mı yarışıyor acaba? |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|