|
Yazar |
Konu  |
OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 17/08/2004 : 14:10:30
|
Her şeyi piliyur
Temel 15 günlük oğlundan övgüyle söz ediyormuş: -"Ülkenin ve dünyanin içinde pulunduğu sosyo-ekonomoik vaziyet hakkında her şeyi piliyur daa, enflasyondan, düşük üçretlerden, her pi şeyden habedar daa!" Arkadaşları da sormuşlar: -"Nerden anladın?" -"Pütün gün ağlayi daa!" |
 |
|
stoneowenman
Üye

İleti 76 |
İletim - 21/08/2004 : 10:50:08
|
Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş.etrafındaki esnafları seyrediyor.bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş.
Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,sonra: - bana senmi vurdun? demiş adama. Adam: - ben vurdum lan ne olacak demiş. Hoca: - sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş Adam: - ciddi vurdum napacan?! Hoca: - Aman aman, öyle olsun... Cunku şakadan hiç hoşlanmam da ...
|
sevgilerle stoneowenman |
 |
|
stoneowenman
Üye

İleti 76 |
İletim - 21/08/2004 : 10:51:31
|
Bir gün padisah Nasreddin Hoca' ya sormus.
Hocam ben ölünce cennete mi gidecegim yoksa cehenneme mi, söyle bakayim? demis.
Hoca padisahtan korkmadan :
-Cehenneme gidersiniz padisahim? demis.
Padisahin sinirden sakallari titremis.
Bu durumu gören Hoca :
-Kizmayin padisahim ben aslinda size cennete gidersiniz diyecektim fakat sizin cellatlarinizin kiliçlariyla ölen suçsuz kisilerden cennet dolup tasmis.Bu yüzden cennete sigmazsiniz diye cehenneme gidersiniz dedim, demis.
|
sevgilerle stoneowenman |
 |
|
OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 21/08/2004 : 10:55:58
|
Temel iç dekorasyon uzmanıymış. Bir gün bir müşterisi, evinde gizli aydınlatma da olmasını istemiş. Sıkı bir çalışmadan sonra ev müşteriye teslim edilmiş... Bütün elektrik düğmeleri duvar kağıdının altındaymış...
|
 |
|
daredevıl
Üye

İleti 46 |
İletim - 07/06/2005 : 10:50:41
|
Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur. Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir. Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir. Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü. Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir: "Hehe. Aferin lan bana. elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|