wolfprince deavet icin tesekkurler ben danimarkada yasiyorum ve zaten profesyonel olarak oyun yapimi ile ilgileniyorum. Katilmaktan cok takildiginiz konularda yardim etmek isterim. calismalarinizda basarilar.
Wolf prince 14 bende oyun yapmak istiyorum ama böyle basit oyunlardan değil güzel ve kaliteli oyunlardan.benide katarsan teşekkür ederim ne zamandır oyun yapmaya çalışıyordum zaten.şimdiden teşekkürler.bilgisayarlarımızdaki bazı oyunlardan çalabiliriz mesela MDK 2NİN MÜziklerinden gibi .
* karakterler kim ve kim ne kadar buyuk? * karakterler neye benziyor? * Oyun alani nekadar buyuk? * Oyun grafikleri nasil olacak 2D / 3D? * oyun hizi nasil olacak? * Nasil leveller olacak? * karakterler , kotu adamlarla karsilastiginda nasil gececekler(basitce)? * Kontrol nasil olacak , gamepad, klavye? * yapay zeka nasil olacak * kotu adamlar nasil ve neye gore hareket edicek
1)karakterler : polat alemdar,memati,abdülhey,güllü bunlardan birini seçip yöneticez
2)karakterler mafia ve baron olmak için uğraşacaklar
3)oyun alanı en azından vice city kadar ama en azından
4)oyun grafikleri 3D olcak
5)oyunun hızı normal bi san andreas kadar olabilir
6)oyunda kurtlar vadisi filmindeki gibi olcak.hangi karakteri seçersek onun hayatını yaşıyıcaz.bu en üstteki dört karakterden birini seççez ve filmde o karakterin başına ne geliyosa onu yaşayacak görevler falan.örn;polatı seçtik ve onun hayatını yaşadık ve baron olduk yani görevleri bitirdik.daha sonra kendimizi ırakta bulcaz ve ırak filmini yaşıyıcaz ırak ta bittiğinde oyun biticek.
7)örn;polat ile testere öldürme görevine geldik.ve yatı basıcaz.elimize pistoller alıp hız teknesi ile yata gelcez ve adamları öldürcez.en azından san andreas taki gibi öldürcez.daha sonra örn;polatı seçtik silahlarımızı aslan bey vercek ayrıca görevleride o vercek
8)kontroller klavye ve mouse ile olcak
9)yapay zekayı geçelim
10)kötü adamların tek bi amacı var bizim karakteri öldürmek.yani bize gördükleri yerde sıkıcaklar