Merhaba milllet... Yahu geçen Denis'i (Oyundaki ilk kız arkadaşımız. Görev sonrası beraber olduğumuz) yemeğe götürürken araba patladı, Denis'te öldü. 9 görev geçtiğimden ve çok fazla para kazandığımdan bir önceki save'ye dönmeyi gözüm yemedi. Ama ben bu kızdan ne elbise alabildim ne de arabasını araklayabildim. Bu elbiseyi ve arabayı (Klasik arabalara merakım var) başka nerede bulabilirim, bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tamam hadi arabadan geçtik ama bir arkadaş Denis'in verdiği kıyafetin aynısı daha sonra bir görev esnasında da verildiğini yazmış. Bu hangi görev oluyor acaba? Bileniniz var mı? Bir de ben daha oyunun başlarında sayılırım, ikinci şehir yeni açıldı. Kırsal bölümlerle uğraşıyorum, şehre inemedim daha. Şehre uğradığımda elbise mağazalarının Los Santos'takiyle aynı firmalar olduğunu ve aynı malları sattığını gördüm. Ben daha fazla çeşit istiyorum. Üçüncü şehirde yeni bir elbise mağazası yokmu? Ne zaman şöyle beyaz bir takım elbise çekebileceğim, yoksa çekemeyecek miyim? İşi bilen arkadaşlar cevap lüffen...
merak etme hepsi aynı takım elbise istiyosan los santosdaki sahilin orlarda bi mağzaa war amblemi ''D'' galiba oraya bak bide bu kadar büyük yazma kızarlar .. :D:D
Rodeo bölümünde 2 mağaza var Didier Sachs ve bişey(Victim) galiba onlar oldukça pahalı ve karizma giysi satıyorlar. Eski save e döncen tek çare. Ayrıca adamı basketçi yapınca komik/güzel karılımı oluyor altta şort ve şapka(kırmızı) başka bişey yok bi tek ayakkabı göbek önde gerisini düşünün:)