AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Sevgilim Öldü Millet, Yardım Edin.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

AhmetVural1987
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 31/12/2005 :  23:04:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba milllet...
Yahu geçen Denis'i (Oyundaki ilk kız arkadaşımız. Görev sonrası beraber olduğumuz) yemeğe götürürken araba patladı, Denis'te öldü. 9 görev geçtiğimden ve çok fazla para kazandığımdan bir önceki save'ye dönmeyi gözüm yemedi. Ama ben bu kızdan ne elbise alabildim ne de arabasını araklayabildim. Bu elbiseyi ve arabayı (Klasik arabalara merakım var) başka nerede bulabilirim, bilen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.

"Ahmet VURAL"

MaTRaX007
Üye

İleti 36

İletim - 01/01/2006 :  17:02:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sen 9 göreve çok diyorsan bu oyunu nasıl bitircen onu bilmiyorum walla .. ayrıca kız olmadan elbise ve arabasını bulamazsın bi daha ..

DÜNYA GÜZEL BEA!!!
Sayfanın En Üstüne Git

AhmetVural1987
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 02/01/2006 :  20:34:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam hadi arabadan geçtik ama bir arkadaş Denis'in verdiği kıyafetin aynısı daha sonra bir görev esnasında da verildiğini yazmış. Bu hangi görev oluyor acaba? Bileniniz var mı?
Bir de ben daha oyunun başlarında sayılırım, ikinci şehir yeni açıldı. Kırsal bölümlerle uğraşıyorum, şehre inemedim daha. Şehre uğradığımda elbise mağazalarının Los Santos'takiyle aynı firmalar olduğunu ve aynı malları sattığını gördüm. Ben daha fazla çeşit istiyorum. Üçüncü şehirde yeni bir elbise mağazası yokmu? Ne zaman şöyle beyaz bir takım elbise çekebileceğim, yoksa çekemeyecek miyim?
İşi bilen arkadaşlar cevap lüffen...

"Ahmet VURAL"
Sayfanın En Üstüne Git

MaTRaX007
Üye

İleti 36

İletim - 02/01/2006 :  20:49:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merak etme hepsi aynı takım elbise istiyosan los santosdaki sahilin orlarda bi mağzaa war amblemi ''D'' galiba oraya bak bide bu kadar büyük yazma kızarlar .. :D:D

DÜNYA GÜZEL BEA!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/01/2006 :  19:44:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rodeo bölümünde 2 mağaza var Didier Sachs ve bişey(Victim) galiba onlar oldukça pahalı ve karizma giysi satıyorlar. Eski save e döncen tek çare. Ayrıca adamı basketçi yapınca komik/güzel karılımı oluyor altta şort ve şapka(kırmızı) başka bişey yok bi tek ayakkabı göbek önde gerisini düşünün:)
Sayfanın En Üstüne Git

cankerimoglu
Üye

İleti 14

İletim - 14/01/2006 :  00:10:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi o city i geçmen lazım o araba için tüm cityleri dolaş

GTA
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu