AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Adsl hakkında bilgisi olanlar için sorum var...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 29/12/2005 :  10:57:01  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar benim adsl hesabının kotası dolmuş en son 3.7Gb ydi. Bende arkadaşımın hesabından bağlanıyorum. Aralık bitene kadar. Yanlız arkadaşım eve gelceği zaman benim kendi hesabımı kullanmamı söyledi. Şimdi sorularıma geliyorum. 3.7 ye kaç para gelir fatura? Ve ben arkadaşımın hesabından ikimizde aynı anda nete bağlanabilir miyiz? Öyleyse ocağa kadar öyle bağlanacağım.

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 29/12/2005 :  11:01:48  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet sizin evden onun modemine bir ethernet kablosu çekmelisin.Bir ucu modeme bir ucu senin bilgisayarına olacak şekilde.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 29/12/2005 :  11:03:30  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır arada kablo yok sadece onun adsl telekomun verdiği kullanıcı adı ve parolasıyla aynı anda girebilirmiyiz onu soracaktım.
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 29/12/2005 :  13:44:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen ay ben de geçmişim 3 Gb'lık kotayı 29 YTL sabit öderken 34 YTL ödedim; ama kotanın ne kadar üzerine çıktığımı bilmiyorum. 1 Gb: 10 YTL den hesaplarsak, 3 Gb x 10 YTL: 30 YTL. Senin + 0,7 Gb fazlan var. Bu da 7 YTL falan eder düz hesapla. Eğer böyle hesaplanıyorsa ve senin sabit ücretin 29 YTL ise yaklaşık 40 YTL gelir faturan.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/12/2005 :  15:30:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben kotayı geçmesem bile hiç bir zaman 29 ytl fatura gelmiyor.Üzerine vergi de biniyor sanırım. Size 29 ytl'mi geliyor arkadaşlar yoksa benmi kazık yiyorum telekomdan ?
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 29/12/2005 :  15:41:42  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer yeni bağlattırdıysan bağlantı ücretlerinide taksitlere katıyor olabilirler.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000