AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 indirdiğim arabaları oyuna koyamıyorum.pleas help
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

black lord VOL DEMORD
Üye

İleti 131

İletim - 28/12/2005 :  12:50:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arabaları indirdim ama oyuna koymam için ing tools lazım.onuda indirdim.ama yapamıyorum.lütfen yardım

sonunu düşünen kahraman olamaz

burakpahsa
Üye

USA
İleti 58

İletim - 04/01/2006 :  20:27:01  Bilgileri Göster  burakpahsa için bir AOL İletisi Gönder  burakpahsa için bir ICQ İletisi Gönder  burakpahsa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  burakpahsa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende yapamadım anlamadım nasıl oluyor yardım edin

since : 10/12/2005
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 06/01/2006 :  17:19:55  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.gtaturk.com bu siteden gerekli bilgileri alabilirsiniz sanırım.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

Omisis
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 19/01/2006 :  19:34:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk önce Img tools ve Collision Editor programı lazım. Img Tools programı ile "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\models\gt3.img"
dosyasını aç. Açınca değiştirmek istediğin aracın dff ve txd dosyalarını bulup üzerlerine sağ tıklayıp replace butonuna bas. Orada değiştirmek istediğin aracın internetten indirdiğin dff ve txd dosyalarıyla gta3 dosyasındaki orjinal dff ve txd ile değiştir. Ondan sonra Collision Editor programını aç. File menüsündeki load butonunu tıkla oradan "C:\Program Files\...\models\coll\vehicles.col" dosyasını aç. Sonra menünün hemen altında bütün araçların col dosyaları çıkacaktır. Sonra değiştirmek istediğin aracın col dosyasına tıkla yine replace'ye bas internetten indirdiğin col dosyası ile değiştir. Save'ye bas, kapat. Sonra "...\data\handlig.cfg" dosyasını not defteri ile aç. İnternetten indirdiğin rar veya zip dosyasının içinde readme.txt olamsı lazım. Onu aç. Orada handling.cfg ile ilgili sayılar var. Bunları handling.cfg'deki orjinal sayılarla değiştir, kaydet. Zaten bunların hepsinin readme'de yazması gerekiyor.
Bunları yaptıkan sonra güle güle oyna.
Sayfanın En Üstüne Git

cemaydemir
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 26/01/2006 :  13:25:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
img tool nereden indirdiniz banada söler misiniz

yok adamım yok
Sayfanın En Üstüne Git

Hayri Pıtır
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 28/01/2006 :  14:34:46  Bilgileri Göster  Hayri Pıtır için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar img tool için link veriri misiniz.Bu arada bu dedikleriniz GTA Vice City 1 için değil mi???
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000