AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 bilen warmı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Whirlwhind
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 26/12/2005 :  21:42:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdşlar yaw bnm bilgisyrmda gta san andreas oynarken mesela bi görew almak weya oyunu kaydetmek için bi binaya girmem gerektiinde (mesela cj in ewi weya şu 4 dragons club ) bilgisyr yeniden başlıo bi çösemedm bu yüsden oyunu bitiremiorum bilgisayarımın özellikleri:
Intel Pentium 4 3.2MHz NVIDIA GeForce 6200 256mb Ram 1024MB

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 27/12/2005 :  10:04:15  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Özelliklerinden olacağını sanmam.Oyunda hata var.Korsan cd ise olur böyle vakalar.:D
Sayfanın En Üstüne Git

Whirlwhind
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 27/12/2005 :  15:22:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hem dvd yi yükledm olmadı 6 cdyi yükledm yine olmadı ama bu 6cdyi eniştem kendi bilg ine kurduunda hiç böle bi sorunla karşılaşmadı kafayı yicem yaf nedr kine bu
Sayfanın En Üstüne Git

arsat
Üye

İleti 192

İletim - 27/12/2005 :  15:44:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bendede bazen öle sorunlar oluyo (Hırsızlık yaparken özellikle) Arada bi ekran donuyo oyun kapanıyo hata çıktı fealn diye (gönder/gönderme) yazıyo bu yüzden oynamak ble sıkıcı oluyo bazenn
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 28/12/2005 :  12:13:18  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayarının ayarlarından olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 29/12/2005 :  11:12:02  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama başka bilgisayarlarda bu sorun yok diyor.Ekran kartı driver ile ilgili olabilir.Ekran kartın Nvidia GTA San Andreas'ı destekliyor.Ekran kartının sitesine gir update yap.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000