AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 konsol komutları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Ny
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 23/12/2005 :  19:38:17  Bilgileri Göster  Ny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
counter strike oyununu oynarken bazı oyuncular cok rahatca head shoot atıyorlar. Bu yetenektenmi ileri geliyor yoksa konsol komutlarındanmı. eger konsoldansa bu komutları bilen varmı

^Ny^

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 24/12/2005 :  15:13:45  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence hiç bir ilgisi yok konsolla ama bu benim görüşüm uzun süre adam gibi oynayan herkesde olabilir bence

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/12/2005 :  12:12:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında bu,o kadar zor bir şey değil yani nazar etme n'olur? kurşun at senin de olur Mahallemizin en iyi head çalışan arkadaşı benim tabancayla hem de(favorim desert eagle ile)
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/12/2005 :  15:06:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi hadi yeme beni paladin
Sayfanın En Üstüne Git

sleepless_81
Üye

İleti 9

İletim - 28/12/2005 :  19:44:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben counter şifrelerini giriyorum yani forumda belirtilen şifreleri,anlatıldığı gibi ama bende çalışmıyor.bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne olduğunu bulamadım.mesela bende konsol formda belirtilen tuşla acılmıyor.başka tuşla acılıyor ama sanırım bu problem yaratmaz.şu hileleri uygulayan varsa bi anlatırsa sevinecem.
Sayfanın En Üstüne Git

giyotin
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 12/01/2006 :  13:49:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cs de ve half lifede acemiyim .hotmailime mümkün olduğu kadar kod gönderebilirmisiniz. şimdiden tşk
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000