|
Yazar |
Konu  |
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/03/2006 : 18:43:20
|
bu konuyu ben açmıştım, falanca bendim.. ayarlara girin, dili türkçe seçin. Sonra panelden çıkıp profile girin, türkçeyi seçin ama ben boşuna uğraşmayın bu güe kadar hiç bir hazır forumun tuttuğu görülmemiştir(benimkiler hariç:D) www.hogwartsfrp.gen.ms |
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/03/2006 : 18:51:21
|
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
arkadaşlar ben sitemi yaptım 5 moderator alacağım girecekler buraya yazsınlar ben e-mail ile site adresini veririm onlara ha unutmadan üye olmak isteyenler bana söylesinler ben onlara aktif bi görev veririm. (Krondor sende üye ol senide admin yaparım :))))))))))))))))))))))))D
alper.karaagac@hotmail.com şansım varsa beni admin yapabilirmisin? |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 16/03/2006 : 19:04:44
|
alıntı: The_Punısher tarafından yazılan:
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
arkadaşlar ben sitemi yaptım 5 moderator alacağım girecekler buraya yazsınlar ben e-mail ile site adresini veririm onlara ha unutmadan üye olmak isteyenler bana söylesinler ben onlara aktif bi görev veririm. (Krondor sende üye ol senide admin yaparım :))))))))))))))))))))))))D
alper.karaagac@hotmail.com şansım varsa beni admin yapabilirmisin?
TAMAM BİLGİLER EMAİL'E GÖNDERİLDİ. ıııı benimle aynı düzeyde olacaksın ama olsun kabul edildin. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/03/2006 : 19:07:37
|
msne eklicenmi sende msn varsa |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 16/03/2006 : 19:10:42
|
alıntı: The_Punısher tarafından yazılan:
msne eklicenmi sende msn varsa
TAMAM MSN VAR DA VERSEM Mİ Kİ:söyliyeyim:İÇERİK SİLİNDİ |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|