Arkadaşlar ben Far Cry ı çoktanberi oynuyorum ama bir türlü bitmiyo bu oyun.Bitiren varsa söylesinm bide şifreleri.Sadece cephana ya da silah.Bi helikopterli bölüm çıktı bütün cehhanemi üstüne boşalttım anca patldı.Biliyorum şifreli oynamak zevk vermi yo ama cephane yokkk!!!!
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Pek cephane sıkıntısı olmayan bir oyun aslında. En azından ben yaşamadım. Öldürdüğün her adamın silahındaki cephaneleri alarak oyuna devam etmelisin. Cephaneyi her daim full tutmalısın. Eğer ki cephanen yetmiyorsa bir önceki kaydettiğin bölümden başla ve cephaneni doldurabildiğin kadar doldur ve de boş yere harcama. Ayrıca bu oyunda her gördüğün adama ateş etmek zorunda değilsin. Görünmeden ilerleme imkanı da tanıyor sana bu oyun.
arkadaşlar ben oyunu 3 kere bitirdim. bunların zorlukları, biri easy ikisi normal di. hiçbirinde cephane sıkıntısı çekmedim.oyunu bence şifresiz oynayın.cephaneniz bitiyorsa da ne yaplım geriye dönün ve (SAVE dosyalarından) cephane toplayın
arkadaşlar bende oyun var ama oynayamıorum U.S dedi U.S ID kurdum hala U.S diip diip duruo yardım eder mısınnız yada bi zahmet kendı ID nızı verseniz..