AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 KlavyeTurk!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

gunduzwalker
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 16/12/2005 :  22:09:51  Bilgileri Göster  gunduzwalker'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  gunduzwalker için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhabalar;

Son günlerde büyük bir kullanıcı patlaması ile açtığımız irc sohbet server ımızı sizlerle paylaşmak ve bunu sizlere duyurmak istiyorum. Çok büyük atılımların bizi beklediği bu işte, sizleri de destekçimiz, üyemiz ve ziyaretçimiz olarak görmekten büyük mutluluk duyarız. Sizlere vereceğimiz ayrıcalıklardan faydalanmak, hoş bir ortamda sohbet etmek için irc.klavyeturk.com adresine mirc programınız ile bağlanmanız yeterli. Ayrıca radyo yayınlarımız da tecrübeli dj lerimizle birlikte devam etmektedir. Yayınlarımızı irc sohbet server ımızdan takip edebilir ve istekte bulunabilirsiniz. Radyoya ulaşmak için ise : http://66.90.125.7:8080/listen.pls adresini kullanabilirsiniz. Organize şekilde çalışan dj ekibimiz ile eğlenceli radyo yayın saatleri sizleri bekliyor. Herkese hitab eden radyo yayınlarımızdan eminiz ki çok büyük zevk alacaksınız...

Yakında onlarca siteye kendi adımıza java girişi yerleştirilecektir. Uzman kadromuzla daha büyük amaçları kendimize odak edindik. Sitemizi de açmak üzereyiz ki sitemiz de en az sohbet server ımız kadar geniş içeriğe sahip olan bir portal olacaktır... Yakın zamanda sanal sohbet ve sanal iletişim anlamında yeniliklerle daha ileri seviyelere ulaşacak, sizlere elimizden gelenin en iyisini sunmaya çalışacağız. Şu an planlama ve düşünce aşamasında olan daha pek çok işi sizlere zamanla açacağız. Hızla ilerlediğimiz büyüme sürecimizde bizlerle birlikte olmanızı çok isteriz.

En büyük bombalarla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler.

KlavyeTurk - Eğlence yeni başlıyor :)

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/12/2005 :  23:49:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam olarak ne yaptığınızı anlamış değilim.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000