AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Site Açma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 16/12/2005 :  15:32:26  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendime nasıl site açabilirim.

Üyelik Tarihi 02/07/2005

StLion
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 27/06/2006 :  18:15:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben siteye yeni kayıt olanlardanım kendime site açmak istiorum bunu nasıl yapabilecegimi bana birinz anlatabilirmi weya e-mail olarak adresime yani safir_ahmet@hotmail.com a göderebilirmi lütfen...
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 28/06/2006 :  01:05:24  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.phpbb.com dan forum yapabilirsin ama tabıkıde amatör olarak bi de mynet in mysite si var orada dasıte yapıyosun ama çok basıt orası dogru duzgun bı şey yok yanı tavsıye etmem ve de sıtenıze bedava host almak istiyosanız da yönlendir.com var burdan alabılırsınız.( tabıkıde bunlar amator olarak yapılan eglencesıne çalışmalar içindir.Ciddi işler için ugrasmaya degmez :D )
mesela phpbb ve yönlendir ıle yaptıgım bı sıte buyrun bakın www.aleminkrali.org.tr.tc ( lütfen reklam sanmayın sadece arkadaşlara sonucunda nasıl bır ıste çıkıyo onu gostermek için bı ornek )
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000