@numlock1990 "KO ve onun gibi oyunlar derken MMORPG'leri mi kastediyorsun? MMORPG'ler arasında rpg ile alakalı tek şeyin level atlamak olduğu bir oyun da küçümsenir, kusura bakma da.."
Önce bu cümleyi bir anla, sonra yaz.
mmorpg le alakası yok sven coopun co-op şeklinde fps oyunu bilemeden yaz sonra yazıyı anlade
ayrıca sven coop ta lvl yok görev var yaratık vs karşı savaşıyosun
artık bunada mmorpg dicen mmorpg nin açılımı
masive multiplayer online roleplaygame online sanal aşkta buna girer
mmorpg nin açılımı devasa online rolyapma oyunu ama svencoop ta böle bişey yok
nutuk çektim anlamadıysan
googleye yaz
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Arkadaşlar.Benim burda demek istediğim.Kardeşim msn Türkçe'sini kullanmasana.(Bu ZACK TURK'E)
(Fikrim)
Ben bir çok kahramandan esinlenip bir hikaye yazdım diyelim esinlenmektemi kopya oluyor.Oyunu küçümsemeyin.Her oyun kendine has.Knıght'aki amaçla bu oyundaki amaç aynımıki karşılaştırma yapıyorsunuz.xDxD O yüzden karşılaştırmak bile saçma.
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti