|
| Yazar |
Konu  |
|
aguler1
Üye

İleti 22 |
İletim - 14/12/2005 : 10:52:22
|
| Bir bölümde unity station'a gitmek için 'recruit two members gangster' diyor. family members da diyor. Bir kim bunlar, iki bulunca nasıl alıcam ben bunları. Hepsini denedim gelmiyorlar. Silahı onlara tutunca olmuyo mu? Lütfen bir yardım... |
|
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 14/12/2005 : 11:08:25
|
Yeşil giysili adamlar çoğunlukla senin ailenden olan adamlar. O adamlardan birinin karşısına geçerek sağ tıklat ve tam kafasına nişan al, daha sonra ctrl tuşuna bas. Artık o yeşil giysili adam senin adamın. Nereye gidersen peşinden gelirler. Ne kadar çok adam toplarsan saygınlığın o kadar çok artar. Ancak, o bahsettiğin bölümde iki adam toplaman yeterli. Oyun sırasında G tuşuna basarsan adamlar senin etrafında toplanır, H tuşuna basarsan oldukları yerde beklerler. |
ozzzy was here...! |
 |
|
|
aguler1
Üye

İleti 22 |
İletim - 14/12/2005 : 12:02:58
|
Gerçekten çok teşekkürler. hızlı yanıtın için. GTA kardeşliği... |
 |
|
|
aguler1
Üye

İleti 22 |
İletim - 14/12/2005 : 12:28:20
|
| Arkadaşım, denedim ama left control ateş ediyo sonunu tahmin edersin, sağ control de bir işe yaramıyo. sağa tıklayınca adamın yüzüne nişan alıyorum sonra control. sağ mı sol mu. Ben ikisini de deniyorum olmuyo. acaba senin control tuşlarının işlevi ne. benim sağ control fire. o olmuyo mesela. solu da denedim o da olmadı. başını ağrıttım ama... |
 |
|
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 14/12/2005 : 16:27:07
|
| Shift, caps, tab hepsini dene bakalım. |
ozzzy was here...! |
 |
|
|
aguler1
Üye

İleti 22 |
İletim - 14/12/2005 : 18:39:03
|
| valla ne yaptıysam olmuyo delirtecek burası beni. sağa tıklayınca yüzüne nişan alıyorum sonra bütün caps, tab, shift, ctrl hepsine basıyorum adam beni takmadan gidiyor. kontrol ayarlarında senin shift,ctrl,tab ve shift in işlevini yazar mısınb ? belki sorun bundan kaynaklanıyordur. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|