AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo 3 ne zaman çıkacak bileniniz varmı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 13/12/2005 :  23:17:15  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi sizin dediğiniz tarihe bi bir sene daha eklemek lazım diablolar hep geç kalır ama sağlam yer yapar dimi? hehe

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/12/2005 :  18:21:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilkiylr ikincisi 6 yıl arayla çıktı buna göre 2006 sonu falan tabi çıkarılması iptal edilmeze.
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 21/12/2005 :  16:33:10  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En son bilgiler:Blizzardın D1 ve d2'yi yapan ekibe tecrübeli bir lider aradığı ve oyun müzikleri hazırlattığı.Ama bunlar D3 için mi bilemicem
Sayfanın En Üstüne Git

DarkJedi
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 04/01/2006 :  21:32:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2006 yada 2007 sonu diolar ama hiç belli olmaz fazla ümitlenmeden sabırsızlıkla bekleyin nasıl olcak bilmiom ama
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 09/01/2006 :  16:27:05  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gelene kadar (gelirse) Hellgate:Londanla idare ederiz artık :)
Sayfanın En Üstüne Git

_DEAD_LORD_
Üye

İleti 53

İletim - 10/01/2006 :  03:07:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla beyler ben Diablonun yapımcılarının dağıldıgını duymuştum bendan 1-2 sene evvel tek bildigim o ama bir yapılsa şu D3 çok sevinicem KO dan sıkıldım zaten her şeyi satıom KO da şu Diablo bi çıksa çok ii olcak o zaman görecez Ko da kim kalacak bir çısa KO diye bişi kalmaz

Bu alemde tek bir baba var o da Dolap Zalimdar:))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000