AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 2006-2007 sezonu çıktı !!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

SAYGIN KAYHAN
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 12/12/2005 :  16:25:23  Bilgileri Göster  SAYGIN KAYHAN için bir AOL İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir ICQ İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oynayan war mı arkadaşlar? ewt arkadaşlar total club maneger 2005-2006 da şampiyon olamadan 2006-2007 sezonu çıktı :)we de süper türkiye ligi ilk defa tam anlamıyla mükemmel ! oyuncular,kadrolar we hatta stadyumlar. bir fenerbahçeliyseniz şiddetle tawsiye ederim türkiye ligi oynayanlar için tabi. fenerbahceyi tam anlamıyla full doğru yapmışlar galatasaraylılar sinir olacaktır ali samiyen stadını baya bi sallamişlar :)bazı futbolcularda doğru değil.

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE...

FeNeRBaHcE
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 12/12/2005 :  16:43:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ne diyon yaa..total club oynamam ama!bi el atmak lazım..sağolasın haberdar ettiğin için
Sayfanın En Üstüne Git

SAYGIN KAYHAN
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 12/12/2005 :  19:33:16  Bilgileri Göster  SAYGIN KAYHAN için bir AOL İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir ICQ İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar siz football maneger derken hangi oyunu kastediyosunuz EA sport sun çıkardığı oyun değil heralde değilmi? bende football maneger 2005 war ama o çok dandik be ondan bahsediyo olamazsınız yeşil yeşil bişey :)

Sayfanın En Üstüne Git

kalmer0
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 18/12/2005 :  15:33:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki arkadaşım bizim urda oyuncularda görmedim ne kadar oldu çıkalı..
ha bide ben GİRESUNdanım
Sayfanın En Üstüne Git

SAYGIN KAYHAN
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 21/12/2005 :  13:15:41  Bilgileri Göster  SAYGIN KAYHAN için bir AOL İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir ICQ İletisi Gönder  SAYGIN KAYHAN için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
vala en az 1-1 buçuk ay oldu ben alalı ama kıbrıs a daha önce geliyo bütün oyunalar:)

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000