AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 her insan kendini düşünür.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

cx20
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 11/12/2005 :  16:33:08  Bilgileri Göster  cx20'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
insan önce kendini değil yanındakilerini ve olacakları düşünsün hatta dostlarını ve geleceğini düşünmesi lazımken herkes kendini düşünüyor başkalarını değil.

datsa

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 11/12/2005 :  16:56:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne demekti bu şimdi yeni ne diye yazdın

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 11/12/2005 :  19:15:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnsanın geleceğini düşünmesi, yine kendini düşünmesi değil midir? Ayrıca ben kendimi düşünmezsem, yanımdakinin bir yerlere gelmesinin bana ne faydası olur?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 12/12/2005 :  19:25:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konu buysa işte yorum: Her insan kendini düşünür (Bir kişi hariç-ancak konumuz bu değil). Başkalarını düşünürken bile ister istemez kendinizi düşünürsünüz. Mesela kardeşinizi sevdiğiniz için ona zarar gelmesinden korkarsınız. Bu demek değildir ki onu düşünüyorsunuz. Kısacası başkalarını düşündüğünüz sırada bile kendiniz için bir menfaat söz konusu olduğunu içindir bu!
Bu arada konuyu açış tarzın biraz tuhaf olmuş. Sanki birine kızgınlığını buraya yazmış gibisin. Olsun.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

u2_ares
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/12/2005 :  20:41:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hakkaten hassas bi konuya temas etmişin gardaş. benim hayatımda en çok rastladığım ve belki de en çok nefret ettiğim olay bu. tamam, kendine de düşünmmesi lazım bi insanın ama öncelik başkalarının, çevresindeki insanların olmalı. bunlar çok ince ve hassa konular. aslında milleti çok da suçlamamk lazım. bunları düşünebilen (kapasitesi müsait olan) insan sayılıdır dünyada! (BENCE)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/12/2005 :  23:13:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnsanın, kendi zevki için, müziğin sesini sonuna kadar açması tabii ki yanlış. Bu gibi durumlarda çevreyi düşünmek, yani bencil olmamak gerekiyor. Ancak insanın kendini düşünmesi kadar doğal bir şey olamaz. Doğanın kanunudur zaten bu. Tabii anne veya baba olunca işler değişir.

Scorpi'ye de katılıyorum. Olaya o şekilde bakmamıştım hiç :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000