|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/12/2006 : 20:07:36
|
alıntı: wise_girl tarafından yazılan:
Akıllı Olmasada Akıllı Bir Üye :D:P
Noktalama işaretleri ve yazım kurallarına daha fazla özen göster. Smiley'lerini daha seyrek kullanmaya çalış. Birşey yazayım da kimse anlamasa da imalı olsun mantığından kaçın, ufaktan anlıyoruz ve yazdıkların bana gitgide daha 'sivri' gelmeye başlıyor. Tamam, birbirinizi eleştirebilirsiniz dedik ama senin şu yaptıkların eleştiri sınırlarından taşıyor.
-
alıntı: "ece" zede üyemiz :D
alıntı: Sen vurdun bende vurayım :D "CAnsu" zede üyemiz benim gibi aşkta şansı olmayan dert ortağım Emil Efendi :P
Ehe!  |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 20/12/2006 : 20:57:54
|
forumun eskilerinden the sims yardım!!! adlı konusuyla efsaneleşmiş bir kişilik,forum tarihi olarak ele alırsak büyük yer kaplayanlardan.. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/12/2006 : 21:18:54
|
O konuya bu kadar iyi niyetli yaklaşan bir sen varsındır herhalde. Çoğuna göre foruma metinsel anlamda verilebilinecek en büyük zarar ziyan. :)
-
Forum divayeni (yazılışı böyle miydi?). |
Mahatma Gandhi |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 20/12/2006 : 21:58:03
|
Üfff 819 iletisi warmış bakııın.. Bu onun önemli bir insan olduğunu gösteriyor, hatta bu ileti sayısı war ya, kişinin ne kadar saygı değer olduğunu bile gösteriyormuş, öyle diyorlar.
Şaka bir yana insana ''Helal koçuma!'' dedirten arkadaşımız, gerektiği zaman sabırı benim kadar önemsemiyor galiba, keşke ben de öyle olabilsem.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/12/2006 : 22:25:13
|
Ufaktan bir sinir boşalması olmuş sende. :D |
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|