|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 09/07/2006 : 20:37:08
|
Knight hayranı |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/07/2006 : 20:54:15
|
alıntı: oguzhan14 tarafından yazılan:
Kendisi kuzenim olur.Knight düşmanı,oyunları bırakıp kendini internete vermiş üye.
Aynen öyle knight' a başlamaya hiç niyetim yok. Kendimi internete bıraktım benn. Neyse konu dışına çıkmıyım gayet iyi bir seçkin üye olur kendisi. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 09/07/2006 : 20:57:42
|
çok sessiz bir dj :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 09/07/2006 : 21:23:39
|
yakışıklı biri müzikle yakından ilgeleniyor...... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 09/07/2006 : 21:38:41
|
Zıpzıp adlı üyenin hakkında; 'genelde serbest konulu ve esprili konulara cvp yazdığını görmüşümdür' gibi talihsiz bir açıklamayı gördükten sonra acaba site de başka wolverine mi var sorusunu aklıma getiren üye. Sitenin en eskilerinden en iyi üyelerinden kanımca. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|