öncelikle merhaba zaten burda var nfs underground 2 nin save dosyası.hilelere gel ordan N harfine tıkla aşağıda bi yerde yazıyor.%100 bitmişi.
GS ın uefa şamp. olduğu dönemlerde türk bi gazeteci Thuram a fenerbahçe hakkında ne düşünüyorsun diye sormuş.Thuram' ın cevabı şu olmuş: tanımıyorum galatasaray'da mı oynuyor??
ya ben de indirdimde oyunun yüklendiği yerdeki save dosyasının gerçek adı nedir?ben de save diye bişey yok da....
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
C:\Documents and Settings\(Windows Hesap İsmi)\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 nin içinde save dosyasının isminde bir klasör yaratıp dosyayı içine kopyalamanız yeterliç