AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ..::OYLAMA YAPALIM::..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

semihoray
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 07/12/2005 :  18:54:10  Bilgileri Göster  semihoray'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence sitede bi oylama bölümü açılsın orda sitede (en çok çalışan,en ii mod ,en yararlı kişi,en ii avatarlı kişi vesaire) gibi şeyler koyulsun bizde ii leri seçelim...

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/12/2005 :  19:37:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatta TOP 10 listesi,avatarı şık rüküş olanlar...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/12/2005 :  21:47:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gereksiz bir bölüm açalım diyorsunuz yani?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 08/12/2005 :  13:15:11  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet neden olmasın?
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 08/12/2005 :  13:26:35  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Avatar yarışması saçma olur. Sonuçta zevk işi ve zaten sınırlı. Hem avatarı olmayanlar ne olacak? Kişiye özel olsaydı belki..
Gördüğüm kadarıyla adı geçen diğer oylama konuları da zaten bazı arkadaşlar tarafından sık sık açılıyor. Çok fazla da ilgi görmüyor kanaatindeyim.
Bence açılacak konu öyle bir konu olmalı ki, sitede beyin fırtınası yaratmalıyız. :)) Rekorlar kırmalı. Herkese hitap etmeli. Biraz kafa yoralım bakalım.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

semihoray
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 08/12/2005 :  16:34:07  Bilgileri Göster  semihoray'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Örneğin forum oyunları bölümü olabilir meselaaa bi kelime söleriz onun biten harfiyle biri başka bi kelime bulur...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000