AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 sizce şimdiye kadar olan en iyi komedi filmi hangi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 15/01/2006 :  17:40:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
keeperman tarafından yazılan:

Bence en komik film 2001 uzay kaçıkları.Gerçi o adamın tüm filmleri bana çok komik gelmiştir.(Adını unuttum kusura bakmayın...):)

Leslie Nielsen.
Çıplak silah diye bir filmi vardı o çok komikti.Ama dediğin gibi hepsi çok komik.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/01/2006 :  23:21:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
|KRONDOR| her zaman haklıdır :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 17/01/2006 :  00:12:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
KRONDOR abi abii sen o filme gittin mi bu kadar kötü olduğunu yani eski özelliğini kaybettiğini nerden bildin?

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/01/2006 :  01:20:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gitmedim. Kadrosuna bakınca her şey belli oluyor zaten. Seda Sayan, M. Ali Erbil ve Kibariye başrolde... Hadi Erbil'i geçtik de Seda Sayan'ın ve Kibariye'nin ne işi var orada? Ki, bu film Kibariye'nin ikinci filmiymiş. İlk filmini 17-18 yıl önce çekmiş. Bunca zaman hiçbir filmde oynamamış, hiçbir oyunculuk bilgisi olmayan, hatta yaptığı tek iş olan şarkıcılıkta bile unutulmuş birini bir filme başrol oyuncusu diye koyarsanız, o film kötü olmak zorundadır. Eski özelliğini kaybettiğini anlamam da yine kadroyla alakalı. Bu kadroyla orijinal filmdeki gibi haylaz ama saygılı öğrencileri çıkartamazlar. Çıkartmaya çalışırlarsa çok yapay olur. He bir de Türk sinemasının geldiği nokta, eskiden bulunduğumuz noktadan çok daha geride. En azından popüler olan filmler bu şekilde. Tamam, artık bilgisayar efektli filmlerimiz var; ancak konu sıfır olunca, oyuncular mankenden, şarkıcıdan, nerden çıktığı belli olmayan kişilerden seçilince kullanılan efektler bir işe yaramıyor. Neyse, daha devam ederim de iyice konudan saparız; ki saptık zaten :) Başka bir konuda görüşene kadar kendinize iyi bakın :P

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 17/01/2006 :  13:10:45  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hababam Sınıfı, M.Ali Erbil'in olduğu filmlerin hiç birisi bana zevk vermiyor zaten. Eğer bir komedi filminin için M. Ali Erbil varsa anlıyorumdur ki o tipik bir Türk komedisi dir. Bir de Levent Kırca'yı eleştirirler, en azından o adam kendi kategorisinde mesleğini icra ediyor. Erbil gibi kah artist, kah sunucu,şovmen olmuyor.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000