|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 30/01/2007 : 19:53:04
|
heh.yengeyede slm götür benden. ya artık pek umrumda değil zaten.dediğin gibi göründüğünden farklı bişiler olabilir.ama içimdeki o duygudan kurtulamıyorum.hala ondan çok hoşlanıyorum.belkide ondan hoşlanmamın en büyük sebebi onunla birlikte olamamamdır :( |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 30/01/2007 : 20:02:45
|
| Aman sanki hiç gelmedin ankaraya, yok bi de gelmeyecektin. Hoş bu benim de istanbula gitmem anlamına geliyor. Kim buldu bu sevgililer gününü yaw?? |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 31/01/2007 : 01:39:44
|
ve aleyküm selam kabilcim, daha 3 hafta var gerçi unutmam inşallah selamını.
elde edilen şeylerin değerinin düşmesi konusunda haklısın, boşver sen elindekiyle yetin.
aybükecim bu arada erkek tarafı kızarkadaşının yanına gelir, sen niye istanbula geliyosun. kal ankarada da dördümüz şöööle bi içelim güzelleşelim. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
ThE_F@MeR@
Üye

Turkey
İleti 97 |
İletim - 09/02/2007 : 17:33:17
|
| selam arkadaşlar galiba hasta oldum ekranı bulanık görüyorum. |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 16/02/2007 : 23:27:30
|
Şöyle bir istatistik çıkartalım diye esti kafama:
Forumu sürekli ziyaret eden üyelerin, kaç tanesi ilköğretim, lise, üniversite, master durumunda? Sınıflarıyla beraber tabii... Bunun dışında mezun veya iş hayatına atılmışlar da varsa not düşsünler lütfen :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|