Hehe:)Fatih nerde o günler keşke girsede hislerimi bir bilse bütün net alemine yayacak kadar ilgi duyuyorum baksana..Yaa bu tür saplantılarımdan kurtulamıyorum bir türlü,söyledik daha önce bütün gerçekler gitti o şahısla birlikte çok değişik bir ruh hali içerisindeyim o yüzden..Eskisi gibi yaklaşamıyorum kıza öyle olunca da damdan düşer gibi söylersem bu sefer değişik bir tepkiyle karşılaşabilirim diye düşünüyorum..
Şimdi alıcam ayağımın altına! Yaw ne war bunu söylemekte, yaz ve kaç mesela. Ya da ne bileyim alıştıra alıştıra söyle. Çok zor değil ki, Söyleyince ne kadar rahatlayacağını bi düşün..
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Söylesemde birşey ifade etmeyecek sadece söylediğimle kalacağım.Neyse vazgeçtim şu an için çünkü cesaretim yok alacağım olumsuz bir yanıt veya tepki beni üzebilir onun için böyle tek taraflı bir olayı kafaya takmam kendi açımdan iyi olmasada bi şekil üstesinden geleceğim.Zaten nerede tuhaflık var orada Mert'in imzası,anlam veremiyorum kendime...
ya kızlar erkeklerden daha cesaretli söle kurtul içinde dert olucana söle en azından şansını denemiş olursun hem seni birazcık olsun tanıyosa nası biri olduğunu biliyosa( iyi anlamda:) teklifini reddetmez zaten..sen kızın adresini ver bize biz hallederiz yoksa başka türlü olmicak gibi görünüyo:)...