|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 06/12/2006 : 14:03:48
|
| Açıkcası fazla ilgi beni sıkıyor,kızların peşinden koştuğumda yok,ben ne kadar kendimi çekersem onlarda peşimden daha çok geliyor.Ne demişler:"Kaçan kovalanır" ;))Kendime olan saygımı hiçbir zaman kaybetmedim,kendimi seviyorum :)) |
*CK |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 06/12/2006 : 16:45:58
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Bence ben onu seviyim o beni sevsin başka hiçbirşey ilgilendirmez beni.Fikirmiş görüşmüş vb hiç farketmez.
Ahah, daha ne zaten.
Bende onu diyorum yaa.Bazı kişiler işte biz farklı insanlarız ben sarı severim sen mor işte ben bunu beyenirim sen beyenmessiniz fikrimiz uyuşmuyo seni seviyorum ama fikrimiz uyuşmuyor bu yüzden olmaz filan diye zırvalayan insanlar var... |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 06/12/2006 : 17:15:55
|
| Yav niye hoşuma gitsin?Ya peşime ağzında,burnunda et olan çirkin bi kız düşse ne olacak?Yav boşverin aşk meş işlerin akalım eğlence hayatına :) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 06/12/2006 : 17:18:16
|
| Hem büyüyün biraz daha.. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 06/12/2006 : 17:20:50
|
"Age" kısmına dikkat edelim. http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=4144 (Dodo'nun profili)Sizinde büyümeniz gerekiyor haşmetlüm :) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|