|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| JUUAN |
İletim - 23/06/2005 : 10:10:09 FAR CRY EN SON BOLUMUNDE NE OLDUGUNU BILEN VAR MI BIR TURLU GECEMEDIM |
| 1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geppettous |
İletim - 23/06/2005 : 15:49:45 Son bölüm?son bölüm olarak nerdesin?.En son ikili açılan kapıdan girdikten sonra bazukalı yaratıkların olduğu yermi.Kapıdan direk çıkma kapının sağ yanında sutun çıkıntı var onu siper ederek,gelen bazukalı yaratıkları direk kafalarına ateş ederek hakla,açıyı iyi ayarlarsan seni vuramıyorlar.Bekle ve hepsini hakla daha sonra birkaç maymun gibi zıplayan ateş edenler var onlarıda sniper ile hakla. Eğer bu bölümü geçersen(umarım dedğin bölümdür)seni telsizle yönlendiren adama ulaşacaksın ve asıl suçlunun o olduğu gibi birşeyler konuşacaklar burda çatışma yok adamcağızı kolay haklıyorsun gibi hatırlıyorum demoda olabilir sonra teknede kızı bırakmıştın kaşarak anti vurusu kızda kullanacak iyi bir uykudan sonra,yeni maceralara doğru gidecekler(bilemiyorum 2. farcry birinci ile bağlantılı olacakmı:) |
|
|
|