|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| atillasulun |
İletim - 09/08/2004 : 12:25:56 far cry da odada bekleyen kızın yanına geldim ve takıldım. please help me. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geppettous |
İletim - 21/08/2004 : 21:11:24 Eğer geçmediysen şu taktiği dene.Save edilen yeri kaptan köşkünü görmüşsündür,bombayı yerleştir ve hızla geminin diğer ucuna geç orda bomba patlayınca hızla kaptan köşküne koş helikopter geldiğinde pencerelerden sağlı sollu hel. vur yewrler su almaya başlayınca arka tarafta köşkün üstüne çıkan merdiven var oraya çık ve direği siper alarak hel.vur(vuruşları sayma:) gerektiğinde hel.geri çekilecek burda bomba atan silahıda kullanabilirsin.Belkide şimdiye kadar geçtin;)taktikler değişebilir gemi dışına karaya çıkanlarda vardı:) |
| ruzgar_007 |
İletim - 17/08/2004 : 23:39:06 BOAT bölümünü oynayan var ama bir türlü geçemiyoruz |
| Geppettous |
İletim - 12/08/2004 : 21:52:29 Son yaratıkları öldürüp kızı kurtarınca demo girmesi gerekiyor değilse evet oynayanlarda kısmen olan bir takılma.Bir sonraki bölüm adı boat.Oyunu açtığında sol üst köşede é tuşuna bas konsol açılacak buraya shift+tab tuşuna basarak \ işaretini çıkar ve şöyle yaz \map boat enter'a bas oyun açılıyor sadece demo kaybın var.Version1.1 de é tuşu açıktı v1.0'da denemedim eğer açık değilse ya patch yükle veya boat bölümünün save dosyasını oynayan biri gönderebilir(umarım oynayan vardır.) |
| atillasulun |
İletim - 12/08/2004 : 20:51:45 yani? patch mi yüklemek lazım? |
| JAZZ |
İletim - 12/08/2004 : 12:01:15 sanırım orada bir bug varmıs baska bi forumdan öyle okumustum. |
|
|
|