AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Far Cry & Crysis
 crysis wars

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
TrK_Akın İletim - 31/08/2008 : 12:06:40
selam arkadaslar crysis adlı oyunu herkes biliyordur ilk ve tek türkçe dublaj oyun şimdi bu oyunun yenisi cıkıyor crysis wars oyunda bu sever diğer crysis den daha cok iyi grafikleri var ses acısında baya bi iyi yapay zeka bu sever baya bir üstün tutulmuş bu sever mesela bir gözcü kulesine bomba attığımız an kule direk yıkılıyor ama oyun baya sistem istiyor bu yeni oyunlar ile ekran kartı ve işlemci satıcıları yaşadı en az 3.00 ghz işlemci ve en az 512mb ekran kartı gerekiyor tabii birde ram var ram de en az 1 gb olacak gercekten bu sever sadece oyun satıcıları değil bilgisayar parcası satanlarda yaşadı ama oyun cıkınca alıp deneyeceğim cünkü mükemmel bir oyun tek dezavantajı fazla yüksek bir sistem istiyor herkesten cvp bekliyorum bu oyun hakkında eğer sorularınız olursa sorabilirsinizde
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
xnon İletim - 14/12/2008 : 17:49:21
crysis 1 de kuzey kore kurvazörü olan bolumde ne yapmak gerekiyor bi turlü bulamadım.lazerle gemiyi işaretle diyor uygun mesafeden hedefe kilitlen falan dior ama ben bulamıyorum cıkıs yolunu bi yardım etseniz
|KRONDOR| İletim - 02/09/2008 : 00:01:58
Dreams to Reality ve Earth 2140 var eskilerden Türkçeye çevrilmiş. Earth 2140 duruyor hala; ama diğerinin cdsini kaybettik :)
Palad1n İletim - 31/08/2008 : 12:31:28
Bence de gayet hoş bir oyun. Ekran kartım tamirden dönünce oynamaya başlayacağım kendisini.
İlk o mu bilmiyorum; ama crysisten önce War of the Ring Türkçe dublajlı olarak çıkmıştı. Gimliyi seslendiren adam oyunu bırakma sebebim xD

0.02 Snitz Forums 2000