AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Harry Potter
 HP ve Azkaban Tutsağı İçin Yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
metallic_white İletim - 15/06/2004 : 00:05:14
Arkadaşlar oyunun cdsini aldım fakat daha yüklemeden saçma bir hata veriyor.Şöyle :
Harry Potter And The Prisoner Of The Azkaban_Code geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak diye.Zorunlu kapat demem gerekiyor.Bilgisayarım Win 98. Sorun var diye cdyi satın aldığım dükkana götürdüm orada çalıştı.Acaba virüs ile ilgilimi diye düşündüm formatladım bilgisayarı yine çalışmadı.En sonunda şöyle düşündüm; herhalde oyun sadece xp ile uyumlu diye.Yarın win xpyi yükleyeceğim.Sizce sorun nedir???Nolur yardım edin...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white İletim - 27/06/2004 : 02:21:17
Hoş...Sadece bunu diyebiliyorum çünkü çoktandır denemedim bir yüklemeyi deneyeyim dedim.Tek bir sorun bile çıkarmadı Bilgisayar öğrenmeden önce matematik sistemlerini hatim etmek lazım sanırım :)
Dodo İletim - 16/06/2004 : 15:34:32
alıntı:
Severus_Snape tarafından yazılan:

oba lafa bak

Konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan bu mesajın gerekli olduğuna kendini hangi akla hizmet inandırabiliyorsun ki?!
Severus_Snape İletim - 16/06/2004 : 13:36:02
falamir sana göre herşey gereksiz zaten
falamir İletim - 15/06/2004 : 22:50:44
oba bu lafa bak!! Gereksiz msj atmayalım, konu ile ilgisi olmayan şeyler de yazmayalım.

Sorunun işletim sisteminden kaynaklanabilir, mayabilir bilemem ama bir oyun sadece XP ile uyumlu diye bir şey duymadım hiç, hatta bilare XP ile sorun çıkarır oyunlar diye rivayetler dolaşmakta. Ekran kartınla ilgili olabilir, sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin.
Severus_Snape İletim - 15/06/2004 : 20:26:30
oba lafa bak

0.03 Snitz Forums 2000