Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
theyanker
İletim - 16/01/2010 : 20:46:04 Evet arkadaslar size uzun zamandır oynadığım oyunu tanıtmak istedim.Pokemon Game http://www.pokemoncraft.com/ PokemonCraft oyun tamamen türkçe ve türk yapımı oyundur ve gercekten cok eğlenceli bir oyun :)
PokemonCraft Online Pokemon Oyunu :
-> PokemonCraft piyasadaki nadir tamamen bir türk tarafından geliştirilen ve hem türkçe hemde ingilizce dil desteğine sahip online web tabanlı çoklu rol yapma oyunlarından 1 tanesidir -> PokemonCraft pokemon denen ünlü japon animesinin Nintendo tarafından GBA denen oyun konsolu için geliştirilen pokemon oyunlarını baz almaktadır -> PokemonCraft evrensel bir nitelige sahiptir ve tüm dünyadan oyunculara sahiptir -> PokemonCraft'ı diğer online pokemon oyunlarından ayıran başlıca özelliği kendine has olması ve taklitçi olmamasıdır -> PokemonCraft evreni oluşturulurken orjinal GBA oyunlarına sıkı sıkıya bağlı kalınmıştır ve bu özellik PokemonCraft'ın en büyük artılarından 1 tanesidir oyunu biraz daha tanımanız için size resimli açıklamalar ekledim :)