|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
elemental |
İletim - 28/05/2006 : 14:49:51 ewt arkadaşlar başlıktanda anlaşıldıgı gıbı bu da web tabanlı bır pokemon oyunu oyunda uye olurken kendınıze bır pokemon secıyorsunuz sonrasında ıse başı boş gezen pokemonlarla savaşarak ıstersenız onları pokı toplarınızla yakalıyorsunuz ıstersenızde olduruyorsunuz.ben şahsen oyuna bayıldım benım pokemonum charmeleon aldım ılk başta şimdi 5 6 tane var pokemon severler bu oyuna bayırlırlar bence oyun hakkında takıldıgınız yerlerı bana sorabılırsınız ama ben de bılen bırı varsa bı soru sormak ıstıyorum bu yakaladıgımız pokemonları nasıl bırakıcaz başıma musallat oldular da :D :D
pardon anlarsınız sanmıştım www.pokemoncrater.com |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Naim |
İletim - 05/07/2008 : 12:10:14 SAVAŞ YAPA YOK MU?
|
numlock1990 |
İletim - 19/06/2008 : 10:14:20 Ya arkadaşlar artık uzatmaya ne gerek var anlamıyorum...Hepiniz aynı şeyleri yazıyorsunuz...Ondan sonra tekrar başa dönüyorsunuz...Site kapandı diyor birisi-Kapandı işte uzatmaya ne gerek var anlamıyorum.
Eğer pokemon oyununu oynamak istiyorsanız http://www.pokemonindigo.com adresine girin...
Pokemoncrater kapandığı için bu site devreye girdi...
Biraz yavaş ama isteklerinizi karşılar...
Sanıyorum bundan sonra yine boş boş mesaj atılmaz.
Site yöneticileri ard arda mesaj yok diyor.
Siz ise hem ardı ardına mesaj atıyorsunuz.Hemde hiçbirisinin anlamı yok.İçi boş mesajlar. Biraz okusanız sizden önce yazılanları ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız ama...
|
emrah4546 |
İletim - 18/06/2008 : 01:34:37 kardeşlerim ben siteye giremiom pokemon oyunun |
orhan159 |
İletim - 16/06/2008 : 09:24:21 benim 6 tane 100 lv pokemonum vardı bıraktım |
onur 17 |
İletim - 04/06/2008 : 23:01:28 buu oyununnnnnnnnnn kurucusuna sesleniyorummmmmmm yardım edinnnnnnnnnn
|
|
|
|