AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 maxpayne2 cozumu istiym

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bksamsul İletim - 30/06/2005 : 00:23:26
max payne2 de hastanede kaldim kapida terorist va..ne yapmali ne etmeli beyler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ziganali İletim - 26/07/2005 : 18:45:35
kapıdan çık yukarı koşmaya başla başkabir terörist göreceksin hiç uğraşmadan bir bilgisayar odasıvar oradaki dolapların birinde silah var silahı al gebert sonra dışarı çık
kaptan22 İletim - 24/07/2005 : 18:40:00
ilk önce kapıdan çıkıyorsun adam kapının önünde durduğu için yere düşüyo ve sana koşşş seni aptal herif diye bağırıyo...sen merdivenlerden yukarı çıkınca 1. kapı değil onun üstündeki kapıya koş içeri gir.ilk başladığın bölümde bir terorist öldürmüştünya birde doktor vardı orda oranın sağına baktığında bir kapı göreceksin içeri gir ve hemen karşısındaki odaya gir orada ofis gibi yer var orada hemen sağ kapının yanınındaki yere gizlen terorist ile bir adam gelecek adam kapıyı kapatacak terorist'e Payne buraya y saklanmış onu bul diye emir verir.Terorist dolaşır ve seni göremez b sırada bir görevli içeri girer adama napıyorsunuz burda der.adam ona ateş eder. görevli ölür. sende ani atak ile görevlinin silahın alıp onları öldür. geri kalanını sana bırakıyorum.... KOLAY GELSİN!!!!
buraksadikbasar İletim - 08/07/2005 : 18:35:56
yapman gereken durmadan koş koş koş bir kapı olacak 1-2 sene oluyor bitireli tam çözümü olacak ama nette site adı vermeyeyim ;) aratırsan 5dk içinde bulursun
ramco17 İletim - 30/06/2005 : 14:27:12
arkadaş ben max peyne2'yi bitireli aylar oldu dediğin bölümü azçok hatırlayabiliyorum bende orayı çokzor geçmiştim ama kapılara dikkat et orda seni kurtaracak bir kapı olacak sürekli yukarı koşmaya bak ve sakın yakalanmaa;))!
bksamsul İletim - 30/06/2005 : 12:46:04
ya su monayla birlikte insaaatta savastiktan sonra yarali halde bi hastanedesin.kapinin onunde terorist kapıyı ac diye bagiriyo.kapiyi acip kaciyosun yukarida bi tane daha adam va..her yeri gezdim.mecbur yukari cikiyosun oradada iki doktor var.ve onlarida olduruyolar.ve benide tabi..

0.02 Snitz Forums 2000